Epassis populäraste artiklar 2023.

Skriven av Admin

populäraste artiklar 2023

Vi kan se att engagemanget för hälsa och personalförmåner förblivit stort under 2023. Intresset är fortsatt högt för Välmåenderapporten och andra artiklar som ger en tydlig introduktion till vilka personalförmåner som finns på marknaden och hur de kan stärka arbetsplatsen. Arbetsgivare verkar ständigt söka efter nya verktyg som kan hjälpa dem att boosta medarbetarnas välmående och samtidigt skapa en attraktiv arbetsplats. Låt oss kika närmre på vilka artiklar i Epassis Kunskapsbank som varit mest populära under året. 

 

1. Välmåenderapporten 2023. 

I Välmåenderapporten 2023 lyfter vi nyttjandet av hälsoförmånerna och vägleder för framtiden. Hur användes hälsoförmånerna under 2022 och hur har perspektiven förändrats? Varför ska man egentligen investera i personalhälsa och vad tycker medarbetarna själva? Med Välmåenderapporten hoppas vi kunna ge dig inspiration och verktyg för ert fortsätta arbete med att skapa en attraktiv och välmående arbetsplats. 

Till Välmåenderapporten 2023.  
 


2. Argument för att ditt företag ska börja med friskvårdsbidrag.

Att satsa på hälsa och friskvård är en investering som lönar sig. En verksamhet är aldrig starkare än sina medarbetare och sunda anställda levererar bra resultat. Det finns flera olika sätt att satsa på hälsa i en organisation men ett av de bästa är att stötta personalen i att bli mer aktiv och hälsosam. Ett effektivt och uppskattat sätt är just genom friskvårdsbidraget.  

Till artikeln om argument för att börja med friskvårdsbidrag.  

 

3. Fördelar med att erbjuda lunchförmån.

Att erbjuda en lunchförmån är ett sätt för dig som arbetsgivare att varje dag påminna dina medarbetare om att de är uppskattade och att deras välmående är viktigt. Det inverkar även positivt på arbetet, då medarbetare som mår bra presterar bra. Förmånen kan användas dagligen och har flera positiva effekter – vi har listat dem i denna artikel.  

Till artikeln om lunchförmånens fördelar. 

 
 
4. Få igång din arbetsplats med hjälp av personalaktiviteter. 

En fysiskt aktiv personal är en stark, frisk och engagerad personal som trivs bättre och orkar mer. Att som arbetsgivare uppmuntra sina medarbetare till att röra på sig mer sänker sjukfrånvaron och ökar både produktionen och motivationen. Ni har bara saker att vinna på att hålla igång!  

Till artikeln om motiverande personalaktiviteter. 

 

5. Exempel på personalförmåner.

På dagens arbetsmarknad med hög konkurrens har arbetstagarna makt att förvänta sig mer än endast lön som ersättning från arbetsgivaren. Kort kan man säga att personalförmåner är en typ av ersättning i annan form än pengar som man får från sin arbetsgivare. Och dessa personalförmåner är ett grundläggande verktyg som företag kan använda sig av för att stärka sitt employer brand och öka engagemanget hos medarbetarna.  

Men vad finns det egentligen för olika personalförmåner?  

Till artikeln med exempel på personalförmåner.  


 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av intressanta artiklar som kretsar kring hur du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats. 

Ämnen:Friskvård

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: