Smidig friskvård direkt i mobilen.

En enklare väg till välmående.

Via din arbetsgivare kan du få tillgång till Epassis värld av friskvård - vilket innebär att du aldrig behöver ligga ute med egna pengar eller spendera tid på kvittoregistrering! Dina köp dras istället direkt från ditt friskvårdssaldo. Scrolla ned för mer information om hur du genomför ett köp.
Hitta Friskvård TIPS PÅ AKTIVITETER

Ladda ner appen Epassi. 
Via Epassiappen kan du enkelt hitta friskvård, genomföra betalning direkt från ditt friskvårdsbidrag, se köphistorik och hålla koll på ditt kvarvarande saldo. Du hittar Epassiappen via: 

appstore-1google-play-badge-1

Så här enkelt är det att betala friskvård med Epassi.

 

 

Så fungerar betalning med Epassi.

Sök efter anslutna friskvårdsleverantörer eller önskad aktivitet via app eller webbläsare. Ta gärna hjälp av kartan för att se vilka som finns i din närhet och använd zoomfunktionen vid behov. Om du inte hittar en leverantör i sökfunktionen kan det bero på att de inte är anslutna till oss ännu. Tipsa gärna oss här om din favorit.

 

När du väl klickar på en profil i listan så kan du se vilka betalningsfunktioner de erbjuder. Observera alltså att betalfunktioner skiljer sig mellan leverantörer och att alla inte erbjuder samtliga av nedan förfaranden.

 

Välj bland vårt stora friskvårdsutbud.


Via Epassi har du tillgång till drygt 18 000 anslutna friskvårdsleverantörer, vilket innebär 18 000 möjligheter att uppleva ditt bästa jag! Tänk på att ditt friskvårdsbidrag enbart får nyttjas för tjänster som är godkända som friskvård. 

Betala för friskvård med Epassiappen.

1. Betala med appen på plats.

 1. Besök önskad leverantör och logga in i appen på plats. Skriv in leverantörens namn i sökfunktionen för att komma till aktuell profil.
 2. Klicka på den tjänst du vill köpa, alternativt ange belopp för tjänsten. Svajpa sedan betalningen
 3. Visa ditt kvitto för leverantören. Observera att kvittot endast gäller i 15 minuter så se till att vara i kassan när du bekräftar ditt köp.

 

2. Betala med appen på distans.

Om du ser en blå ruta som säger ”Distansbetalningar” i leverantörens profil, så betyder det att du kan göra köpet även på distans - oavsett var du befinner dig. Obs! Saknas denna markering så behöver du göra köpet på plats.

 1. Skriv in leverantörens namn i sökfunktionen för att komma till önskad profil.
 2. Scrolla till sektionen ”Betala i appen på distans” och klicka på det blåmarkerade alternativ som du vill köpa. Svajpa sedan betalningen.
 3. När du bekräftat din betalning får du mer information om hur du går till väga för att lösa in ditt köp. Du hittar även ditt kvitto under ”Historik”.

Betala med Epassi via webbläsare.

1. Sökfunktionen ”Nyttja förmån”.

 1. Klicka på ”Nyttja förmån” via epassi.se och använd sökfunktionen eller kartan för att hitta den leverantör eller aktivitet du önskar.
 2. Klicka på en profil, välj en tjänst som du vill köpa och följ betalinstruktionerna.
 3. När köpet är bekräftat så får du snart ett kvitto från leverantören via mejl med mer information.

2. Onlinebetalning via användarkonto.

 1. Logga in på ditt användarkonto via webbläsare, klicka på ”Onlinebetalning” och sök efter önskad friskvårdsleverantör.
 2. Välj leverantörens namn i listan, klicka på ”Nästa” och fyll i den efterfrågade informationen. Genomför därefter betalningen.
 3. Ladda ner kvittot via länken mitt på sidan eller invänta kopian som skickas till din mejl. Kvittot är bevis på din betalning, se därför till att spara detta tills att du visat upp för det för betalningsmottagaren.

Betala med Epassi i kombination med autogiro.

Om du har ett autogiro sedan tidigare är det viktigt att du ser till att ditt Epassi-saldo debiteras i första hand, och att du debiteras via autogiro först efter att ditt Epassi-saldo är nyttjat. Detta fungerar på samma sätt som ett vanligt köp i Epassi med skillnaden att överskjutande belopp hanteras genom autogiro. Observera att rutinen för autogiro skiljer sig mellan olika leverantörer, och det är inte alla som kan kombinera autogiro med Epassi. Fråga din leverantör om deras rutin.

Betala för friskvård som överskrider ditt bidrag.

Täcker ditt bidrag inte för hela summan av din favoritaktivitet? Eller har du bara en mindre summa kvar?
Med Epassi kan du enkelt nyttja bidraget även för köp som överskrider ditt saldo, och endast betala för det som inte täcks av bidraget.
I betalningsläget skriver du bara in dina kortuppgifter eller väljer Swish.