Den smarta vägen till drömcykeln.

Förmånligare cykling med EpassiBIKE. 

En förmånscykel är en fantastisk förmån som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön, under en treårig period. Därefter erbjuds du köpa ut cykeln för det låga restvärdet. Tack vare den förmånliga beskattningen är totalpriset i snitt 20-35 % billigare än om du skulle köpa en cykel utan att nyttja din förmån. Se vår priskalkylator och räkna ut priser på din nya cykel.
 
Så, vad sägs om ett smidigt transportmedel till jobbet, en mountainbike för skogsspåret eller en elcykel för härliga utflykter? Du väljer det som passar dig bäst.

Besök en cykelbutik Beställ cykel online

Ladda ner appen Epassi. 
Om din arbetsgivare erbjuder dig förmånscykel via Epassi så får du en personlig EpassiBIKE-kod i appen Epassi: 

appstore-1google-play-badge-1

Fördelarna med en förmånscykel via EpassiBIKE.

trending-up-1

Snabbt och enkelt.

Så snart du lagt en beställning så behöver du bara vänta några arbetsdagar för att kunna njuta av din drömcykel.

money-1

Minskad kostnad.

Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i snitt 20-35 % billigare än om du skulle köpa en cykel utan cykelförmånen. Se själv via vår priskalkylator. 

 

faq

Beställ online eller i butik.

Beställ din drömcykel från någon av våra fysiska partnerbutiker eller via formuläret online - välj det som passar dig bäst.


Kom igång med din cykelförmån.

1. Säkerställ att arbetsgivare erbjuder EpassiBIKE.  

Erbjuder din arbetsplats cykelförmånen EpassiBIKE? Härligt! Då är det bara att följa nästkommande steg för att få din drömcykel.

Om din arbetsplats inte har något avtal med EpassiBIKE ännu så är du naturligtvis välkommen att tipsa dem om oss!

2. Beställ en förmånscykel. 

Ladda ner appen Epassi eller logga in på ditt konto via webbläsaren för att få tillgång till din personliga EpassiBIKE-kod. Därefter kan du enkelt använda vårt onlineformulär för att beställa hem din drömcykel från någon av våra partnerbutiker.

Vill du hellre klämma och känna på cykeln innan du beställer? Då kan du besöka valfri partnerbutik och beställa på plats genom att uppge din EpassiBIKE-kod till butikssäljaren istället. Observera att du inte kan ta med dig din förmånscykel direkt från fysisk butik. De måste först göra en beställning till Epassi och motta en bekräftelse innan de kan leverera cykeln till dig. Detta tar vanligtvis några arbetsdagar. 

BESTÄLL CYKEL ONLINE BESÖK EN CYKELBUTIK

3. Bekräfta leveransen.

När du väl tagit emot din fömånscykel är det viktigt att du säkerställer att allt stämmer och att det är i det skick som det ska. Därefter måste du bekräfta leveransen. Sen är det bara att hoppa upp och börja cykla!

BEKRÄFTA LEVERANS AV CYKEL

Efter leasingperiodens slut. 

Efter din leasingperiod har du möjlighet att köpa loss din förmånscykel, du behöver bara betala restvärdet så är cykeln din.
Om du inte önskar ta del av erbjudandet så lämnar du helt enkelt tillbaka cykeln till oss i gott skick.
Kanske är det dags att ta cyklingen till en ny nivå? Lämna tillbaka din leasade cykel och byt till en helt ny modell! 

 

 

Exempel på leverantörer via EpassiBIKE.

Cykelloggor (6)
Cykelloggor (5)
Cykelloggor (3)
Namnlös design - 2024-04-23T145956.506
Cykelloggor (1)
Cykelloggor
Cykelloggor (4)
Cykelloggor (2)