Låt personalförmånerna
sätta guldkant på din vardag.

Oavsett vilken personalförmån du har genom Epassi är det alltid enkelt att använda den. Du slipper krångla med kvitton, utlägg och checkar – allt det där tar vi hand om.

Ditt enda fokus är att hitta friskvårdsaktiviteten eller lunchen som sätter guldkant på just din vardag. Ett yogapass, en padelkurs med vännerna, massage för stela kontorsaxlar eller sushi till lunch med bästa kollegan? Du väljer det som passar dig bäst.

Bara förmåner, inget krångel.

En personalförmån genom Epassi är alltid enkel att använda. Just nu erbjuder vi personalförmånerna Friskvård, Måltid och Lunchkort.

Upplev ditt bästa jag.

Friskvård är en viktig pusselbit för ditt välmående och genom Epassiappen hittar du smidigt aktiviteter som passar just dig och dina behov. Du kan exempelvis använda din friskvårdsförmån till att betala medlemskapet på ett gym, en härlig massage eller varför inte personlig träning online?

Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag.

Hitta Friskvård Läs mer

En lunchförmån för ditt välmående.

Med Epassis lunchkort uppmuntras du till att ta dig tid för lunch. Denna lunchförmån innebär att du får ett lunchkort som regelbundet laddas med en förutbestämd summa. Som ett vanligt betalkort använder du det på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA. Din arbetsgivare subventionerar en del av detta (vilket förmånsbeskattas) och resterande dras från din nettolön.

Läs mer

Mer tid att njuta av lunchrasten med Epassi Måltid.

Med Epassi Måltid betalar du enkelt för din måltid på jobbet. Genom Epassiappen slipper du kuponger eller listor. Istället görs ett löneavdrag nästkommande månad.

Epassi Måltid kan användas till att betala för:

  • Måltider på jobbet, till exempel för frukost, mellanmål eller personallunch.
  • Pedagogisk lunch, där du äter tillsammans med dina elever.
  • Externa måltider hos anslutna restauranger.

Läs mer