En lunchförmån för ditt välmående.

Lunchförmånen ger dig möjlighet att njuta av lunchen och sätta guldkant på vardagen. Ta tillfälle att umgås med kollegorna, äta gott och koppla av. Arbetsgivare som erbjuder sina anställda en lunchförmån visar att de på riktigt bryr sig om sina medarbetare.

Det är enkelt att komma igång med ditt lunchkort. 

Fördelarna med Epassis lunchkort.

globe

Flexibel användning.

Fungerar på alla ställen som säljer mat och tar emot VISA, både online och på plats, både restauranger och matvarubutiker.

user-check-2

Saldot finns kvar.

Du kan använda hela ditt saldo upp till 12-månader efter din avslutade anställning.

money

Inga dolda avgifter.

Inga avgifter för dig som användare när kortet används inom Sverige. Vid köp med kort utomlands tillkommer en transaktionsavgift på 2,95%.

Det här innebär lunchförmånen.

Får du en lunchförmån av din arbetsgivare så innebär det att du får pengar att köpa lunch för. Denna subventionerade förmån öppnar upp för en härligt lunch med kollegorna men också för att köpa egna råvaror till att laga en god lunch hemma. En del av nettolönen flyttas över till lunchkortet och du förmånsbeskattas för subventionen.

Ett räkneexempel.

Ditt lunchkort laddas med totalt 2100 kr per månad.
1400 kr i subvention från arbetsgivaren.
700 kr dras från din nettolön.
Från nettolönen dras 700 kr som laddas på lunchkortet. Arbetsgivaren bidrar med 1400 kr som också laddas på kortet. Du har totalt 2100 kr per månad att luncha för.

Du förmånsbeskattas på det subventionerade beloppet. Med en skattesats på 30 % blir det i detta exempel 420 kr. Från lönen dras alltså 700 kr + 420 kr = 1120 kr.

För att göra det enkelt du får ungefär var tredje lunch gratis av arbetsgivaren.