Förmånliga måltider med Epassikortet.

Njut av subventionerade luncher.

Epassikortet är en subventionerad lunchförmån som ges av din arbetsgivare, så att du ska kunna njuta av näringsrik och god mat med vänner och kollegor. Betalkortet fungerar på alla ställen som säljer mat och tar emot VISA, på plats eller digitalt.

Ladda ner appen Epassikortet.  
I appen Epassikortet kan du enkelt hålla koll på ditt saldo, kommande laddningar och hitta din PIN-kod. Ladda ner Epassikortet via:

download-on-the-app-store-2 google-play-badge-1

Fördelarna med Epassis lunchkort.

globe

Flexibel användning.

Fungerar på alla ställen som säljer mat och tar emot VISA, både online och på plats, både restauranger och matvarubutiker.

user-check-2

Saldot finns kvar.

Du kan använda hela ditt saldo upp till 12-månader efter din avslutade anställning.

money

Inga dolda avgifter.

Inga avgifter för dig som användare när kortet används inom Sverige. Vid köp med kort utomlands tillkommer en transaktionsavgift på 2,95%.

Så fungerar lunchförmånen. 

Med en lunchförmån via Epassi så innebär det att du får en summa till ditt Epassikort, vilket består till en del av din nettolön, och en annan subventionerad del som din arbetsgivare står för. Du förmånsbeskattas sedan på det subventionerade beloppet. 

För att göra det enkelt – du får ungefär var tredje lunch gratis av din arbetsgivare. 

Ett räkneexempel.

Ditt lunchkort laddas med totalt 2100 kr per månad.

• 1400 kr i subvention från arbetsgivaren.
• 700 kr dras från din nettolön.

Från nettolönen dras 700 kr som laddas på lunchkortet. Arbetsgivaren bidrar med 1400 kr som också laddas på kortet. Du har totalt 2100 kr per månad att luncha för.

Du förmånsbeskattas på det subventionerade beloppet. Med en skattesats på 30 % blir det i detta exempel 420 kr. Från lönen dras alltså 700 kr + 420 kr = 1120 kr.