Samlar personalförmåner och hälsosamma upplevelser.

Boosta dina medarbetares hälsa på ett inspirerande och lättillgängligt sätt. Genom att ge dina medarbetare tillgång till Epassi ger du dem chansen till hälsosamma upplevelser – varje dag!

Anmäl ditt intresse

Varför ska du välja Epassi?

För att du får nöjda och energifulla medarbetare och sparar pengar på samma gång.

Skräddarsytt förmånspaket.

Skräddarsytt förmånspaket.

Vi hjälper dig gärna att sätta ihop ett förmånspaket som passar just ditt företag bäst. Du kan därför erbjuda dina medarbetare de personalförmåner de önskar, utan att du själv behöver lyfta ett finger.

Låga kostnader

Låga kostnader.

Epassi fakturerar bara för de nyttjade förmånerna. Det som inte använts kostar dig inte en krona. Det finns heller inga registrerings- eller månadsavgifter, och du sparar både tid och pengar på att låta Epassi sköta det administrativa.

Användarvänligt

Användarvänligt.

Epassi sätter alltid användaren i första hand. Oavsett personalförmån finns de alltid lättillgängliga via en app. Epassi har något för alla med ett utbud utöver det vanliga.

Värdefull data

Värdefull data.

Med Epassis praktiska verktyg kan du följa användningen av personalförmånerna i realtid.  

Klimatsmart val

Klimatsmart val.

Inga fler checkar, kuponger eller kvitton. Epassi är en tidsenlig, digital och pappersfri lösning. Dessutom drivs våra servrar av förnybar energi.

Flerspråkiga

Flerspråkiga.

Epassi grundades i Finland men har idag anställda i Norden och i Europa. Vi hjälper dig gärna på svenska, finska och engelska. 

Personalförmåner som boostar dina medarbetares hälsa.

Epassi skräddarsyr ett utbud av personalförmåner som passar just ditt företag bäst. Vårt erbjudande är skapat, och i ständig utveckling, för att göra det enkelt för dig att erbjuda attraktiva personalförmåner med minimal administrationstid. Just nu erbjuder vi personalförmånerna Friskvård, Måltid, Cykelförmån och Lunchkort.

Gör det lättare för dina medarbetare att vara sitt bästa jag.

Eftersom måendet hos dina medarbetare alltid kommer ge inverkan på din organisation eller på ditt företag är det viktigt att du prioriterar och investerar i deras hälsa. Med Epassi Friskvård är det möjligt – utan att det kostar dig mer tid.

I Epassiappen finns alla friskvårdsaktiviteter samlat så att medarbetaren på ett enkelt sätt kan välja det just hen behöver för att vara sitt bästa jag. Det går exempelvis använda det till att betala medlemskapet på ett gym, en härlig yogaklass eller varför inte en golfkurs?

Läs mer

Stärk trivseln och gemenskapen med ett lunchkort.

Denna lunchförmån uppskattas av alla medarbetare – varje dag! Ni väljer själva hur stor del av lunchen ni vill subventionera och laddning av kortet görs månadsvis. Administrationen av förmånen är enkel. Arbetsgivaren laddar upp en fil med alla medarbetare som ska ta del av förmånen och därefter skapar vi en lönefil som är kompatibel med alla lönesystem. Kostnaden för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda en lunchförmån är beroende av storleken på subventionen och sociala avgifter.

Läs mer

Ge dina medarbetare mer tid för avkoppling under lunchrasten.

Med Epassi Måltid förenklar du måltidsbetalningen för dina anställda – och dig själv. Medarbetarna betalar smidigt för måltiden med Epassiappen och slipper därför köpa kuponger eller skriva upp sig på listor. Och för dig som arbetsgivare minimerar du den administrativa tiden. Varje månad får du löneavdrag och kostnadsfördelning samlat i en fil.

Epassi Måltid kan användas till att betala för:

  • Måltider på jobbet, till exempel för frukost, mellanmål eller personallunch.
  • Pedagogisk lunch.
  • Externa måltider hos anslutna restauranger.

Läs mer

EpassiBIKE: Minimal administration för arbetsgivare – maximal cykelförmån för anställda!

Med EpassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Elcykel eller en traditionell modell – vad du än väljer så gör det förmånliga upplägget att du sparar 20-35% av cykelns ursprungspris genom vår cykelförmån. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!

 

Läs mer

Är du arbetsgivare intresserad av att erbjuda Epassi till dina medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Är du en anställd eller leverantör och vill kontakta kundsupport? Använd denna länk >
Är du befintlig kund och har frågor om ert konto hos Epassi? Använd detta formulär >