Epassikortet – en smidigare
lunchförmån.

Lunchen är dagens viktigaste måltid.

Denna lunchförmån uppskattas av alla medarbetare – varje dag! Ni väljer själva hur stor del av lunchen ni vill subventionera och laddning av kortet görs månadsvis. Administrationen av förmånen är enkel. Arbetsgivaren laddar upp en fil med alla medarbetare som ska ta del av förmånen och därefter skapar vi en lönefil som är kompatibel med alla lönesystem. Kostnaden för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda en lunchförmån är beroende av storleken på subventionen och sociala avgifter. 

INTRESSERAD

Kom igång med Epassis lunchförmån –
det är enkelt!

1. Ladda upp personalfil.

Personalfilen innehåller alla dina medarbetare som ska ta emot lunchförmånen. Vi skapar baserat på den en lönefil som är kompatibel med alla lönesystem. Bestäm även laddningsnivå och subvention.

Saldot brinner aldrig inne för medarbetaren, utan kan användas till sista kronan.

2. Betala fakturan.

För att laddningen ska gå på korten på utsatt laddningsdatum behöver fakturan vara betald 5 dagar innan laddningsdatum.

Oavsett var i EU som kortet används tillkommer det aldrig några avgifter för användaren. *Transaktioner som görs i annan valuta än SEK har 2,95% i påslag.

3. Korten laddas.

När fakturan är betald laddas korten automatiskt på valt laddningsdatum, så att dina medarbetare kan fortsätta att njuta av goda luncher.

Epassikortet fungerar som ett vanligt betalkort och går att använda på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA, i Sverige och utomlands. 

Är du arbetsgivare och intresserad av att erbjuda Epassi till dina medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Är du en anställd eller leverantör och vill kontakta kundsupport? Använd denna länk >
Är du befintlig kund och har frågor om ert konto hos Epassi? Använd detta formulär >