Upptäck hur smidigt det är med personalförmåner via Epassi.

 
BOKA DEMO
https://www.epassi.com/hubfs/SE%20Videos/Swe%20banner%20gradient.mp4

Epassi gör det enkelt för dig att uppleva ditt bästa jag – varje dag.

Epassi app för Friskvård & Måltid:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

Epassikortet app för Lunchkort:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

 

Missa inte! 

 

Välmåenderapporten 2024.

I Välmåenderapporten 2024 lyfter vi nyttjandet av hälsoförmånerna och vägleder för framtiden. Varför ska man egentligen investera i personalhälsa och vad tycker medarbetarna själva? Med Välmåenderapporten hoppas vi kunna ge dig inspiration och verktyg för ert fortsatta arbete med att skapa en attraktiv och välmående arbetsplats.

Läs rapporten här >

5 HR-Trender för 2024.

2024 är det avgörande för arbetsgivare att hålla sig steget före och förstå de framväxande HR-trenderna som kommer att forma framtiden för deras organisationer. Forbes har listat de fem mest betydande HR-trenderna för 2024, som alla arbetsgivare bör vara medveten om.

Se listan >

Cykelförmånen stärker företaget inifrån.

En cykelförmån gör det enkelt för arbetsgivare och anställda att kombinera pendling med motion för att effektivisera sin vardag och samtidigt stärka hälsan! Det är inte bara medarbetarnas hälsa som stärks tack vare cykelförmånen, även företaget i sig gynnas av detta.

Ta del av vinsterna med cykling >

Lista på lopp att springa 2024 - stad och datum.

2024 bjuder på en rad motionslopp som du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till. 

Se listan med lopp och anmäl dig >

Upptäck dina personalförmåner med Epassi.

Friskvård, lunchförmån, cykelförmån & måltidstjänst.

Epassi förenar dig, din arbetsgivare och dina personalförmåner. Att nyttja dina förmåner är enkelt och leder dig till små vardagsäventyr och välförtjänta pauser.

Friskvårdsbidrag utan krångel.

Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag. Den smidiga och unika betallösningen gör dessutom att du slipper checkar, kuponger och kvitton när du ska betala för din friskvård.

Lunchkort med extra allt.

Med Epassis lunchkort uppmuntras du till att ta dig tid för lunch. Denna lunchförmån innebär att du får ett lunchkort som regelbundet laddas med en förutbestämd summa. Som ett vanligt betalkort använder du det på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA. Din arbetsgivare subventionerar en del av detta (vilket förmånsbeskattas) och resterande dras från din nettolön.

EpassiBIKE: Minimal administration för arbetsgivare - maximal cykelförmån för anställda!

Med EpassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Elcykel eller en traditionell modell – vad du än väljer så gör det förmånliga upplägget att du sparar 20-35% av cykelns ursprungspris genom vår cykelförmån. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!

Kryddad vardag med måltidstjänsten.

Krydda din vardag med Epassi Måltid. Inga mer kuponger eller listor – betala med appen och slå dig ner och ät, så görs ett avdrag för måltiden på din nästkommande lön.