Kicka igång 2024 -
kampanjpriser på friskvård!

SE ALLA ERBJUDANDEN

https://www.epassi.com/hubfs/hero%20banner%20wintermarket%203.mp4

Epassi gör det enkelt för dig att uppleva ditt bästa jag – varje dag.

Epassi app för Friskvård & Måltid:

get-it-on-google-play download-on-the-app-storehuawei-Badge-Black-768x231

Epassikortet app för Lunchkort:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

 

Missa inte! 

 

Årets första kampanj är här: Vinterkampanjen!

Just nu erbjuder många av våra leverantörer sina bästa kampanjpriser. Alla erbjudanden gäller 19/2-17/3. Ta chansen att kicka igång 2024 och få mer friskvård för pengarna! 

Se alla erbjudanden >

Nytt partnerskap – Epassi och Challengize ska aktivera Sverige i friskvård.

För att ytterligare satsa på friskvård erbjuder Epassi nu moderna hälsoutmaningar från Challengize, för att boosta anställdas engagemang ytterligare i hälsa och friskvård.

Läs om samarbetet >

Så fulländar Borealis sitt hälsoarbete med Epassi.

Vi har pratat med Sofia Nyåker, Business Partner på Borealis och en av de som jobbar mest med personalrelaterade frågor, för att höra hur de jobbar med hälsa på arbetsplatsen – och hur Epassi hjälper dem i detta arbete.

Till intervjun >

TA och Warburg Pincus slutför köpet av Epassi Group – förvärvar samtidigt Exercite i Tyskland och Nederländerna från Waterland.

Epassi Group har tagit ytterligare ett betydande steg i sin europeiska expansion genom att förvärva Exercite, en framstående förmedlare av hälso- och friskvårdslösningar för företag i Tyskland och Nederländerna.

Läs pressmeddelande >

Upptäck dina personalförmåner med Epassi.

Friskvård, lunchförmån, cykelförmån & måltidstjänst.

Epassi förenar dig, din arbetsgivare och dina personalförmåner. Att nyttja dina förmåner är enkelt och leder dig till små vardagsäventyr och välförtjänta pauser.

Friskvårdsbidrag utan krångel.

Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag. Den smidiga och unika betallösningen gör dessutom att du slipper checkar, kuponger och kvitton när du ska betala för din friskvård.

Lunchkort med extra allt.

Med Epassis lunchkort uppmuntras du till att ta dig tid för lunch. Denna lunchförmån innebär att du får ett lunchkort som regelbundet laddas med en förutbestämd summa. Som ett vanligt betalkort använder du det på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA. Din arbetsgivare subventionerar en del av detta (vilket förmånsbeskattas) och resterande dras från din nettolön.

EpassiBIKE: Minimal administration för arbetsgivare - maximal cykelförmån för anställda!

Med EpassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Elcykel eller en traditionell modell – vad du än väljer så gör det förmånliga upplägget att du sparar 20-35% av cykelns ursprungspris genom vår cykelförmån. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!

Kryddad vardag med måltidstjänsten.

Krydda din vardag med Epassi Måltid. Inga mer kuponger eller listor – betala med appen och slå dig ner och ät, så görs ett avdrag för måltiden på din nästkommande lön.