Personalförmåner som boostar din vardag.

Epassi gör det enkelt för dig att uppleva ditt bästa jag – varje dag.

Epassi app för Friskvård & Måltid:

get-it-on-google-play download-on-the-app-storehuawei-Badge-Black-768x231

Epassikortet app för Lunchkort:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

 

Missa inte! 

 

2023 välmåenderapport.

I Välmåenderapporten 2023 lyfter vi nyttjandet av hälsoförmånerna och vägleder för framtiden. Hur användes hälsoförmånerna under 2022 och hur har perspektiven förändrats? Varför ska man egentligen investera i personalhälsa och vad tycker medarbetarna själva? Med Välmåenderapporten hoppas vi kunna ge dig inspiration och verktyg för ert fortsätta arbete med att skapa en attraktiv och välmående arbetsplats.

Ladda ner välmåenderapporten för 2023 >

Anmäl dig till ett frukostseminarium med fokus på välmående medarbetare!

På seminariet får du lyssna till framgångsexempel samt ta del av den senaste statistiken inom hälsa på svenska arbetsplatser. Du får de bästa verktygen- från branchledande Epassi och IMR.

Anmäl dig till frukostseminariet här >

 

Kan du inte delta på plats?

Anmäl dig till webbinariet här >

Ge dina anställda en riktigt
eftertraktad personalförmån lagom till sommaren!

Cykelförmånen EpassiBIKE inspirerar dina anställda till mer motion och en bättre hälsa. Dessutom är det riktigt kostnadseffektivt och enkelt. Dina anställda väljer cykel och vi tar hand om resten!

Läs mer om cykelförmånen här >

Betala enkelt med Epassi!

Det har aldrig varit smidigare att betala för friskvård.

Ta del av användarmanual och tips för att betala och nyttja ditt friskvårdsbidrag redan idag!  

Läs mer >

Upptäck dina personalförmåner – smidig digital betallösning.

Yoga, padel, gym eller sushi? Epassi hjälper dig att hitta personalförmåner helt i din smak, och betala för dem på ett smidigt sätt.

Friskvård, lunchkort och måltid.

Epassi förenar dig, din arbetsgivare och dina personalförmåner. Att nyttja dina förmåner är enkelt och leder dig till små vardagsäventyr och välförtjänta pauser.

Friskvårdsbidrag utan krångel.

Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag. Den smidiga och unika betallösningen gör dessutom att du slipper checkar, kuponger och kvitton när du ska betala för din friskvård.

Lunchkort med extra allt.

Med Epassis lunchkort uppmuntras du till att ta dig tid för lunch. Denna lunchförmån innebär att du får ett lunchkort som regelbundet laddas med en förutbestämd summa. Som ett vanligt betalkort använder du det på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA. Din arbetsgivare subventionerar en del av detta (vilket förmånsbeskattas) och resterande dras från din nettolön.

Kryddad vardag med måltidstjänsten.

Krydda din vardag med Epassi Måltid. Inga mer kuponger eller listor – betala med appen och slå dig ner och ät, så görs ett avdrag för måltiden på din nästkommande lön.

EpassiBIKE: Minimal administration för arbetsgivare - maximal cykelförmån för anställda!

Med EpassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Elcykel eller en traditionell modell – vad du än väljer så gör det förmånliga upplägget att du sparar 20-35% av cykelns ursprungspris genom vår cykelförmån. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!