Ditt friskvårdsbidrag löper ut om:

Dagar.
 
Timmar.
 
Minuter.
 
Sekunder.
 

ERBJUDANDEN PÅ FRISKVÅRD

https://www.epassi.com/hubfs/gradient/gradient-loop_1.mp4

Personalförmåner som boostar din vardag.

Epassi gör det enkelt för dig att uppleva ditt bästa jag – varje dag.

Epassi app för Friskvård & Måltid:

get-it-on-google-play download-on-the-app-storehuawei-Badge-Black-768x231

Epassikortet app för Lunchkort:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

 

Missa inte! 

 

Årets största kampanj är här: Julkampanjen!

När årsslutet närmar sig erbjuder många våra leverantörer sina bästa kampanjpriser - så passa på innan året är slut. Alla erbjudanden gäller mellan 1/12 till och med 31/12.

Se alla erbjudanden >

Berätta för dina kunder att du tar emot betalning via Epassi!

Öka spridningen av ditt erbjudande genom att använda våra färdiga kampanjbilder. Dela sedan bilden i sociala medier och berätta att du medverkar i Epassis Julkampanj.

Ladda ner bilderna från materialbanken >

Låt inte ditt friskvårdsbidrag löpa ut – det finns något i alla priskategorier.

Är du osäker på vad du kan göra med dina friskvårdspengar? Oavsett hur mycket du har i bidrag eller om du bara har några hundralappar kvar, så är det pengar du inte vill slänga i sjön. Det finns något för alla smaker och prisklasser. 

Friskvårdstips i olika priskategorier >

Upptäck dina personalförmåner – smidig digital betallösning.

Yoga, padel, gym eller sushi? Epassi hjälper dig att hitta personalförmåner helt i din smak, och betala för dem på ett smidigt sätt.

Friskvård, lunchkort och måltid.

Epassi förenar dig, din arbetsgivare och dina personalförmåner. Att nyttja dina förmåner är enkelt och leder dig till små vardagsäventyr och välförtjänta pauser.

Friskvårdsbidrag utan krångel.

Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag. Den smidiga och unika betallösningen gör dessutom att du slipper checkar, kuponger och kvitton när du ska betala för din friskvård.

Lunchkort med extra allt.

Med Epassis lunchkort uppmuntras du till att ta dig tid för lunch. Denna lunchförmån innebär att du får ett lunchkort som regelbundet laddas med en förutbestämd summa. Som ett vanligt betalkort använder du det på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA. Din arbetsgivare subventionerar en del av detta (vilket förmånsbeskattas) och resterande dras från din nettolön.

Kryddad vardag med måltidstjänsten.

Krydda din vardag med Epassi Måltid. Inga mer kuponger eller listor – betala med appen och slå dig ner och ät, så görs ett avdrag för måltiden på din nästkommande lön.

EpassiBIKE: Minimal administration för arbetsgivare - maximal cykelförmån för anställda!

Med EpassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Elcykel eller en traditionell modell – vad du än väljer så gör det förmånliga upplägget att du sparar 20-35% av cykelns ursprungspris genom vår cykelförmån. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!