Lunchen är dagens viktigaste måltid.

En lunchförmån skapar trivsel och stärker gemenskapen i er organisation. Uppskattas av alla medarbetare – varje dag.

Gör det enkelt för dina medarbetare att uppleva sitt bästa jag.

Eftersom måendet hos dina medarbetare alltid kommer ge inverkan på din organisation eller på ditt företag är det viktigt att du prioriterar och investerar i deras hälsa. Och genom att erbjuda dem ett friskvårdsbidrag genom Epassi är det möjligt – utan att det kostar dig mer tid. 

I Epassiappen finns alla friskvårdsaktiviteter samlade så att medarbetaren på ett enkelt sätt kan välja det just hen behöver för att vara sitt bästa jag. Det går exempelvis använda det till att betala medlemskapet på ett gym, en härlig massage eller varför inte en golfkurs? 

1. Ladda upp personalfil.

Personalfilen innehåller alla dina medarbetare som ska ta emot lunchförmånen. Vi skapar baserat på den en lönefil som är kompatibel med alla lönesystem. Bestäm även laddningsnivå och subvention.

Saldot brinner aldrig inne för medarbetaren, utan kan användas till sista kronan.

2. Betala fakturan.

För att laddningen ska gå på korten på utsatt laddningsdatum behöver fakturan vara betald 5 dagar innan laddningsdatum.

Oavsett var i EU som kortet används tillkommer det aldrig några avgifter för användaren. *Vid transaktioner utanför EU tillkommer en transaktionsavgift.

3. Korten laddas.

När fakturan är betald laddas korten automatiskt på valt laddningsdatum, så att dina medarbetare kan fortsätta att njuta av goda luncher.

Epassikortet fungerar som ett vanligt betalkort och går att använda på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA, i Sverige och utomlands. 

Ansvarar du för förmåner och är intresserad av att erbjuda Epassi till dina medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!