Dags att se över lunchförmånsvärdet för 2023.

Skriven av Admin

 lunchförmånsvärde 2023

 

Det händer mycket med matpriserna i världen, vilket återspeglas även här i Sverige. I linje med rådande inflation samt matpriser som har skjutit i höjden, blir det viktigt att se till så att förmånsvärdet hänger med i svängarna och anpassar sig utefter rådande omständigheter. Varje år ser såväl Skatteverket som vi på Epassi över vår rekommendation för lunchförmånsvärdet för att spegla den faktiska kostnaden. 

 

Epassis rekommenderade lunchförmånsvärde för 2023. 

Vår rekommendation baseras på transaktionsdata från våra användare det senaste året. Syftet med rekommendationen är att ge vägledning för att lunchförmånen ska spegla den verkliga kostnaden som dina medarbetare har för att köpa lunch. 

Epassis rekommendation för 2023 är ett lunchförmånsvärde om 118 kr/dag.

Per månad (baserat på laddning 21 dagar) innebär det ett totalt värde om 2 478 kr. 

 

Ändra lunchförmånsvärde. 

Är du redan lunchförmånskund och vill uppdatera ert lunchförmånsvärde? Klicka på knappen nedan och fyll i information samt önskat förmånsvärde i formuläret. 

Fyll i formuläret här!

För att det nya värdet ska laddas på korten för januari behöver vi ha det uppdaterade värdet senast 23 november.

Är du ansluten till lunchförmånen via en förmånsportal behöver du uppdatera lunchförmånsvärdet via dem. 

 

Varför en lunchförmån från Epassi? 

Att erbjuda en lunchförmån är ett sätt att visa uppskattning och uppmuntra till återhämtning under arbetsdagen. Epassis lunchkort kan användas både för att beställa hem mat, köpa lunch på restaurang eller i mataffären. Det tillkommer inga kostnader för användaren så länge lunchförmånen används inom Europa. Läs mer om fördelarna med att erbjuda lunchförmån med Epassi. 

 

Prenumerera på vårt inspirationsbrev!

Ta del av intressanta artiklar som kretsar kring hur du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats. 

Ämnen:Personalförmåner

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: