Stärk personalhälsan med företagsmassage.

Skriven av Admin

Vad kan du som arbetsgivare göra för att attrahera, vårda och behålla motiverade medarbetare i tider där lönen är svår att justera?

massage 2

Att kunna få massage på jobbet är inte bara en uppskattad förmån, utan något som verkligen gör skillnad för medarbetarnas välmående, prestation och engagemang. Många arbetsgivare erbjöd sina medarbetare detta innan pandemin och nu är det åter dags att låta denna förmån ta plats. Det är smidigt att nyttja sitt friskvårdsbidrag för att ta del av förmånen, och ett ypperligt sätt att motivera fler medarbetare att komma in till kontoret. 

Hybrid arbetsplats?

Inga problem – våra rikstäckande partners kan erbjuda företagsmassage även för hybrida arbetsplatser. Ta kontakt med en av våra partners så berättar de mer om hur de kan kombinera era massagetillfällen på arbetsplatsen med individuella besök på deras olika mottagningar.

Klicka dig in på deras sida för att läsa mer samt få en snabb offert!

Varför erbjuda företagsmassage? 

Forskning visar att massage har en rad med positiva hälsoeffekter, från att minska stress och öka koncentrationsförmågan till att stärka immunförsvaret och förebygga skador. Massage är en effektiv form av friskvård som kan minska sjukfrånvaron, öka engagemanget och produktiviteten, förbättra arbetsmiljön och ge en starkare och gladare personal.  

Här är de främsta anledningarna till att börja med massage på er arbetsplats:

  • Massage motverkar stress, ångest och depression.* 
  • Massage stärker immunförsvaret och lindrar smärta.* 
  • Massage kan öka engagemanget och trivseln på arbetsplatsen. 
  • Massage kan förebygga skador och tidigt fånga upp de som riskerar att bli sjukskrivna. 

 

 

Epassis partners om företagsmassage.

lars massage-1

Team Lars Massage

Med Lars Massage får du en välutbildad personlig massör som kommer och tar hand om dig och dina arbetskompisar. Vi bygger ett skyddsnät på arbetsplatsen genom att tidigt ta hand om besvär i rygg, nacke och axlar, minska stressen samt ge en lugn återhämtande stund på jobbet. 

Vi håller med gratis webbokningssystem i er egen design, där du kan boka och betala direkt med Epassi! Har du bara ett rum så kommer vi till dig! 

Tillsammans skapar vi hållbarare människor. 

Läs mer och boka här. 

Kom igång snabbt – beställ offert redan idag!

massage rund

 

uggla massage

Uggla Massage

Uggla Massage & Wellness har arbetat med massage i över 30 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av kontorsmassage – och samarbetet med Epassi gör det möjligt för oss att komma närmre vår vision att hjälpa hela Sverige till bättre hälsa.  

Vi hjälper dig gärna om du vill ha tips om hur du kan motivera dina anställda att nyttja massageförmånen eller höra mer om Ugglas företagstjänster och hybridlösningen för er som har anställda utspridda på olika platser i landet. 

Läs mer och boka här. 

 

Hitta rätt lösning för er. 

Förutom våra rikstäckande partners Lars Massage, Uggla Massage och Curexgruppen så har vi flera lokala massageaktörer som erbjuder massage på arbetsplatsen. Använd Epassis sökfunktion Hitta Friskvård för att se vilka alternativ som finns närmast er! 

Hitta leverantör!

 

Tipsa er lokala massagestudio om Epassi. 

Finns det en aktör nära er som erbjuder massage på arbetsplatsen men som ännu inte har anslutit sig till Epassi? Tipsa dem om att gå med i Epassis nätverk! 

Ni kan såklart även skicka in tips på aktörer inom andra kategorier. Vare sig det gäller gym, padelhallar, dansstudios eller massageställen så finns det alltid mycket att vinna på att de blir en del av Epassi. Ni som arbetsgivare får ett bredare utbud av friskvårdsaktiviteter att erbjuda era medarbetare och leverantören i fråga får ta del av gratis marknadsföring och en ökad kundbas som kan leda till merförsäljning över hela året.  

Tipsa oss om en leverantör!  

 

* Källor: forskningsrapporter om massagens inverkan på hälsan.

Massage stärker immunförsvaret.

Massage motverkar stress.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av intressanta artiklar som kretsar kring hur du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats. 

Ämnen:Friskvård

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: