Spartips inför semestern – en aktiv sommar utan egen kostnad.

Skriven av Epassi

Inför sommar och ledighet är det många som oroar sig för att ekonomin inte ska räcka till. Men det finns en lösning: låt friskvårdsbidraget stå för notan! Oavsett om du vill hålla dig aktiv, varva ned eller testa en härlig sommaraktivitet så finns det något för alla. Här är listan på aktiviteterna du inte vill missa!

Namnlös design-8

Tips på sommaraktiviteter:

1. Utomhusträning

Ta din träning utomhus och njut av frisk luft och solsken. Testa allt från gruppträning till bootcamps, promenader eller utomhusyoga i parken.

2. Vattenaktiviteter

Vattensporter är en fantastisk möjlighet att kombinera motion med vacker natur. Testa SUP, segling, vind- och kitesurfing eller varför glida fram i en paddla kajak eller kanot i sommar.

3. Golf

Ge dig ut på golfbanan! Ta en grönt kort-kurs, öva svingen på rangen eller ta en golflektion med privat tränare för att förbättra ditt spel.

4. Racketsporter

Spela din favoritracketsport och njut av utomhusmatcher när vädret tillåter. Se fram emot härliga dagar av padel, tennis eller badminton.

5. Massage

Fira in ledigheten eller ta en paus med en mjukgörande massage, oavsett om du är på resande fot eller behöver koppla av på hemmaplan.

6. Yoga & meditation

Ge dig själv tid att koppla av och finna inre balans med hjälp av yoga och meditation. Njut av en lugn stund inomhus eller utomhus och inspireras av erfarna instruktörer.

7. Onlineträning & hälsoappar

Många träningsanläggningar erbjuder även onlinealternativ så att du kan ta hand om dig var du än befinner dig. Upptäck allt från nya spännande träningsformer till avkoppling eller kostrådgivning.

8. Motionslopp

Utmana dig själv och delta i lopp för löpning, simning eller cykling. Dessutom är det ett perfekt tillfälle att göra något peppigt med vänner och familj!

Sätt guldkant på vardagen utan att spendera en enda krona ur egen ficka! Upptäck alla möjligheter som väntar på dig och dra nytta av friskvårdsbidraget.

Ämnen:TräningUtomhusaktiviteter

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: