Friskvårdsbidraget genom Epassi boostar hälsan.

Med friskvårdsbidraget genom Epassi boostar du dina medarbetares hälsa på ett inspirerande och lättillgängligt sätt. Med vårt breda utbud av friskvårdsleverantörer gör du det enkelt för dem att hitta en friskvårdsaktivitet som får dem att uppleva sitt bästa jag.

Gör det enkelt för dina medarbetare att uppleva sitt bästa jag.

Eftersom måendet hos dina medarbetare alltid kommer ge inverkan på din organisation eller på ditt företag är det viktigt att du prioriterar och investerar i deras hälsa. Och genom att erbjuda dem ett friskvårdsbidrag genom Epassi är det möjligt – utan att det kostar dig mer tid. 

Epassiappen finns alla friskvårdsaktiviteter samlat så att medarbetaren på ett enkelt sätt kan välja det just hen behöver för att vara sitt bästa jag. Det går exempelvis använda det till att betala medlemskapet på ett gym, en härlig massage eller varför inte en golfkurs? 

Betala bara för nyttjad friskvård.

Välj en maxgräns för friskvårdsbidraget och betala bara för det som nyttjas av era medarbetare. Inget svinn som det lätt blir med förbetalda förmånscheckar som inte återbetalas.

Minimal, pappersfri admintid.

Med Epassi slipper du lägga tid på att beställa och dela ut förmånscheckar och hantera kvitton. Det är superenkelt att komma igång och erbjuda ett friskvårdsbidrag. Det finns tillgänglig så fort du lagt till dina anställda och skrivit in faktureringsuppgifterna.

Rätt friskvårdssaldo utan krångel.

Vi ser till att varje medarbetare har rätt friskvårdssaldo och giltighetstid utifrån sin anställning. Mindre administration så att du får mer tid över till annat.

Följ upp friskvårdsanvändningen i realtid.

Du kan när som helst följa upp och analysera hur friskvårdsbidraget används på ditt företags Epassisida. Inga fler gissningar – nu kan du få svart på vitt hur friskvårdsbidraget påverkar dina medarbetares välmående och sjukfrånvaro.

Ansvarar du för förmåner och är intresserad av att erbjuda Epassi till dina medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!