Måltidsförmånen – mindre
administration, mer lunchrast.

Gör det enkelt för medarbetaren att njuta av måltiden. 

Krydda vardagen för dina medarbetare på ett enkelt och pålitligt sätt. Ge dina medarbetare tillgång till personalförmånen Epassi Måltid.

INTRESSERAD

Ge dina medarbetare mer tid för avkoppling under matpausen.

Med personalförmånen Måltid förenklar du måltidsbetalningen för dina anställda – och dig själv. Medarbetarna betalar smidigt för måltiden med hjälp av Epassiappen och slipper därför köpa kuponger eller skriva upp sig på listor. Och för dig som arbetsgivare minimerar du den administrativa tiden. Varje månad får du löneavdrag och kostnadsfördelning samlat i en fil.  

Personalförmånen kan användas till att betala för: 
• Måltider på jobbet, till exempel för frukost, mellanmål eller personallunch. 
• Pedagogisk lunch. 
• Externa måltider hos anslutna restauranger. 

Betala bara för nyttjade förmåner.

Välj vilka måltider som är valbara för era måltidsenheter och betala bara för det som nyttjas av era medarbetare. Inga handskrivna listor som är svåra att tyda eller kuponger som ska delas ut.

Minimal, pappersfri admintid.

Med Epassi slipper du lägga tid på att beställa och dela ut kuponger eller handlägga listor. Det är superenkelt att komma igång och måltidsförmånen finns tillgänglig så fort Epassi aktiverar förmånen för er.

Vi ser till att det blir rätt.

Vi ser till att varje medarbetare har rätt måltidssaldo och giltighetstid utifrån sin anställning. Mindre administration så att du får mer tid över till annat.

Följ upp i realtid.

Du kan när som helst följa upp och analysera hur måltidsförmånen används på ditt företags Epassisida. Inga fler gissningar – nu kan du se alla måltider som registreras av medarbetarna.