Personalförmåner som boostar din vardag.

Epassi gör det enkelt för dig att uppleva ditt bästa jag – varje dag.

Epassi app för Friskvård & Måltid:

get-it-on-google-play download-on-the-app-storehuawei-Badge-Black-768x231

Epassikortet app för Lunchkort:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

 

Missa inte! 

 

Kampanjpris & vinstchans i Epassis höstkampanj.

Kom igång med hälsorutiner till kampanjpris. Välj bland 180 erbjudanden i höstkampanjen och ta chansen att vinna en hotellnatt på Elite Hotels eller 1000kr till ditt friskvårdsaldo. Alla erbjudanden är giltiga t.o.m 15 oktober.

Ta del av alla erbjudanden här >

Anslut dig till Epassi – 100% rabatt i september & oktober!

Epassi har vi under 2023 storsatsat våra friskvårdsleverantörer genom att implementera flera nya funktioner och förbättringar. Nu vill vi ge dig möjlighet att uppleva fördelarna med att vara ansluten i Epassi genom det här grymma välkomsterbjudandet

Läs mer och anslut dig idag >

TA och Warburg Pincus förvärvar majoritetsandelar i Epassi Group från Bregal Milestone.

Två ledande globala private equity-företag fokuserade på tillväxtinvesteringar, har förvärvat en majoritetsandel i Epassi Group från majoritetsaktieägaren Bregal Milestone.

Läs mer om förvärvet här >

Upptäck dina personalförmåner – smidig digital betallösning.

Yoga, padel, gym eller sushi? Epassi hjälper dig att hitta personalförmåner helt i din smak, och betala för dem på ett smidigt sätt.

Friskvård, lunchkort och måltid.

Epassi förenar dig, din arbetsgivare och dina personalförmåner. Att nyttja dina förmåner är enkelt och leder dig till små vardagsäventyr och välförtjänta pauser.

Friskvårdsbidrag utan krångel.

Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag. Den smidiga och unika betallösningen gör dessutom att du slipper checkar, kuponger och kvitton när du ska betala för din friskvård.

Lunchkort med extra allt.

Med Epassis lunchkort uppmuntras du till att ta dig tid för lunch. Denna lunchförmån innebär att du får ett lunchkort som regelbundet laddas med en förutbestämd summa. Som ett vanligt betalkort använder du det på alla ställen som säljer mat och som tar emot VISA. Din arbetsgivare subventionerar en del av detta (vilket förmånsbeskattas) och resterande dras från din nettolön.

Kryddad vardag med måltidstjänsten.

Krydda din vardag med Epassi Måltid. Inga mer kuponger eller listor – betala med appen och slå dig ner och ät, så görs ett avdrag för måltiden på din nästkommande lön.

EpassiBIKE: Minimal administration för arbetsgivare - maximal cykelförmån för anställda!

Med EpassiBIKE kan arbetsgivaren erbjuda förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Elcykel eller en traditionell modell – vad du än väljer så gör det förmånliga upplägget att du sparar 20-35% av cykelns ursprungspris genom vår cykelförmån. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!