EpassiBIKE – den kompletta lösningen
för förmånscyklar.

https://24850323.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/24850323/Epassibike/epsbks_WEB_banner_1.mp4

Vad är en förmånscykel?

Du som arbetsgivare kan erbjuda dina medarbetare en förmånscykel - vilket innebär att medarbetaren leasar en ny cykel till ett förmånligare pris. Den anställde följer ett leasingupplägg och betalar förmånen månadsvis genom ett bruttolöneavdrag. Jämfört med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de göra stora besparingar i priset på sin nya förmånscykel – tack vare den förmånliga beskattningen. 

Förmånen blir 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare, och det är ett utmärkt sätt att stärka ert arbetsgivarvarumärke på samtidigt som ni månar om personalens hälsa. Med EpassiBIKE hanterar medarbetaren smidigt sin cykelförmån direkt i Epassis app. Överraska medarbetarna med en av de populäraste personalförmånerna just nu – skaffa EpassiBIKE redan idag. 

INTRESSERAD KOM IGÅNG IDAG

 

Varför förmånscyklar via EpassiBIKE? 

Ellipse 46-1-1

Uppmuntrar till en hälsosam livsstil.

Cykelförmån är ett bra sätt att uppmuntra de anställda till att röra på sig mer. Cyklar man regelbundet ökar det generella välmåendet och antalet sjukdagar minskar.

Ellipse 46-3-1

Gör gott
för miljön.

En enkel och konkret väg mot ett mer miljövänligt företag börjar med medarbetarna. Om fler cyklar till jobbet minskar utsläppen från bensindrivna transportmedel.

Ellipse 46-Sep-25-2020-10-40-30-62-AM-1

Stärker företagets employer brand.

EpassiBIKE stärker arbetsgivarvarumärket och gör företaget mer attraktivt för nya kandidater såväl som ökar engagemanget hos befintliga medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om EpassiBIKE cykelförmån?

Läs mer i vår guide för arbetsgivare! I guiden har vi samlat allt du behöver veta för att komma igång med cykelförmånen på er arbetsplats. 

LÄS GUIDEN

Fördelarna med förmånscykling – stärker företaget inifrån. 

Att förmånscykling för med sig många hälsovinster för den som trampar är ingen nyhet. Men – det är inte bara medarbetarnas hälsa som stärks av förmånen, även företaget gynnas av detta. Läs vidare och ta del av vinsterna med cykling för såväl hälsan som varumärket. 

LÄS BLOGGINLÄGGET

Det är enkelt att komma igång med EpassiBIKE.

register (1)

1. Fyll i formuläret
här.

Vi skickar ett kontrakt för er att signera så fort ni fyllt i formuläret. Signera kontraktet med e-signatur och fyll i kunduppgifterna. När detta är gjort kan ni börja använda EpassiBIKE.

tip-EPB

2. Informera
personalen.

När EpassiBIKE är implementerat är det dags att informera de anställda om cykelförmånen. Vi förser er naturligtvis med allt kommunikationsmaterial som behövs kring hur förmånen fungerar. 

wheel (1)

3. Beställ förmånscyklar!

Sedan är det enkelt för medarbetarna att beställa hem sin cykel via Sveriges största  partnernätverk av cyklar, och vårt supportteam finns tillgängligt om ni skulle behöva hjälp med något.

Har du några frågor om EpassiBIKE?

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får in.

FAQ

Är du arbetsgivare och intresserad av att erbjuda Epassi till dina medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Är du en anställd eller leverantör och vill kontakta kundsupport? Använd denna länk >
Är du befintlig kund och har frågor om ert konto hos Epassi? Använd detta formulär >