Smidiga personalförmåner
för ditt välmående.

Sätt guldkant på vardagen med Epassi.

Epassi erbjuder personalförmånerna Friskvårdsbidrag, Lunchkort, Cykelförmån och Måltidstjänst. Och oavsett vilka din arbetsgivare erbjuder så är de enkla att nyttja. Tack vare digitala och smidiga lösningar kan du investera i ditt välmående utan att det belastar din tid eller ekonomi – minimal ansträngning, maximal hälsoboost!   

Det enda du behöver göra är att välja vilka friskvårdsaktiviteter, måltider eller vilken cykel som passar just dig. Köpen genomför du digitalt via Epassi, och resten sköter vi. Sen är det bara att njuta!  

Epassi Friskvård.

Friskvårdsbidraget är en hälsobonus som bekostas av din arbetsgivare, så att du ska kunna boosta välmåendet med allt från massage till gymkort, olika sporter eller onlineträning. Via Epassi behöver du dessutom inte ligga ute med pengar eller spendera tid på kvittoregistrering - välj bara aktivitet i epassiappen eller på epassi.se så dras köpen direkt från ditt friskvårdssaldo.

Hitta Friskvård Läs mer

Epassikortet.

Epassikortet är en subventionerad lunchförmån som innebär att du, enkelt sagt, får ungefär var tredje lunch gratis av din arbetsgivare. Epassikortet fungerar på alla ställen som säljer mat och tar emot VISA, på plats eller digitalt.

Läs mer

EpassiBIKE.

EpassiBIKE är en cykelförmån som ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är totalpriset i snitt 20-35 % billigare än om du skulle köpa en cykel utan att nyttja din förmån. 

Läs mer

Epassi Måltid.

Epassi Måltid är en tjänst för dig som är anställd inom offentlig sektor. Du registrerar enkelt dina arbetsluncher eller pedagogiska luncher i appen Epassi, så görs ett avdrag för måltiderna på din nästkommande lön.

Läs mer