Säg ja till enkla betalningar och fler kunder.

När du går med i Epassis nätverk av friskvårdsleverantörer når du inte bara ut till tusentals användare, du erbjuder även dina kunder en smidig betallösning. Ökad försäljning med minimal ansträngning, med andra ord.

Är du redan ansluten och behöver Epassis logotyp eller affischer att sätta upp? Här finner du allt material.

Varför ska du gå med i Epassi?

Fler kunder

Fler kunder.

Epassi boostar ditt företag med kunder som enkelt hittar dig via vår sökfunktion. Kundernas personalförmåner uppmuntrar dem till att våga prova på nya saker.

Låga kostnader

Inga risker.

Det är helt riskfritt att ansluta sig till Epassi eftersom vi inte tar ut någon registreringsavgift. Den enda kostnaden du har är transaktionsavgiften för faktiska köp som kunderna gjort av dig.

Eye

Transparent.

I Epassis onlinetjänst hittar du all information om betalningstransaktionen i realtid. Vi erbjuder dig automatiska rapporter utan extra kostnad.

Enormt nätverk

Enormt nätverk.

I Epassis nätverk ingår redan över tusentals leverantörer. Allt från småföretagare och ideella föreningar till rikstäckande kedjor. Du är mer än välkommen att gå med du också!

Användarvänlig app

Användarvänlig app.

Epassiappen är intuitiv att använda. Den låter dig sköta allt det dagliga men samtidigt ger den dig mer detaljerad information om du behöver. Men kanske det bästa av allt, den räddar dig undan sega betalningar.

Ellipse 46-1

Flerspråkiga.

Epassi grundades i Finland men har idag anställda i Norden och i Europa. Vi hjälper dig gärna på svenska, finska och engelska. 

Kom igång med Epassi.

Bli friskvårdsleverantör idag för en boostad försäljning och för en smidig, pappersfri betalning i appen.

Allmänna villkor   Tjänstebeskrivning

Så tar du emot betalningar med Epassi.

1. Betalning med Epassiappen.

Kunden betalar valfritt belopp eller era fasta produkter/tjänster/paket med Epassiappen på plats hos er och visar upp kvittot. Vi rekommenderar även att ni väljer att ha distansköp via appen för ökad försäljning. Med Epassi kan kunden betala för friskvårdsförmåner.

2. Betalning online.

Med Epassis onlinetjänst kan kunden betala både online och för tjänster som saknar appbetalning. Kunden genomför onlinebetalningen och visar upp kvittot för dig.

Har du frågor?

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får in kopplade till dig som är leverantör av friskvårdslösningar.

FAQ