Bli cykelpartner till EpassiBIKE.

Öka er försäljning - bli cykelpartner.

EpassiBIKE är en oberoende aktör som ständigt utökar nätverket av samarbetspartners runtom i landet. Tack vare pålitliga återförsäljare och servicepartners kan kunden garanteras bästa möjliga kvalité och service. Nyfiken på vilka som redan är anslutna till EpassiBIKE? 

ANSLUT ER TILL EPASSIBIKE PARTNERNÄTVERK

Är du redan ansluten och behöver Epassis logotyp eller affischer att sätta upp? Här finner du allt material.

Det här erbjuder vi dig.

money-1

Ökad försäljning.

Nå ut till Epassis stora nätverk av förmånstagare – en ny och köpstark kundbas som ni inte når idag.

globe

Extra synlighet.

Som ansluten får du extra marknadsföring i Epassis kanaler och möjlighet att medverka i kampanjer.

clipboard

Inget extra arbete.

Epassi fixar det administrativa, så ni kan fortsätta göra det ni gör bäst idag – nämligen att hjälpa kunden hitta sin drömcykel. 

Få fler potentiella kunder via Epassi.

Beställningsformulär.

Tillsammans med kunden väljer ni cykel och eventuella tillbehör. Cykeln kan vara av traditionell modell eller elektrisk modell (max 25km/h och 25W).

När val av cykel är klart så skickar ni produktinformation och totalpris till oss via formuläret.

När vi mottagit formuläret granskar vi först den anställdes information och skickar sedan en bekräftelse till er tillsammans med faktureringsinstruktioner. Allt sker inom några arbetsdagar.

Så snart ni mottagit en bekräftelse från oss så kan ni lämna över cykeln till kunden och skicka en faktura till oss. Vi betalar fakturan när kunden har kvitterat mottagandet av cykeln.

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

Partnersamarbete för begagnade cyklar.

När en kund har avslutat sin leasingperiod, eller om dom väljer att avsluta den, så tillfaller cykeln Epassi. Därför vill vi nu tillsammans med er få ut cykeln på marknaden igen – du som partner får möjligheten att köpa returnerade cyklar till nedsatt pris och kan sen sälja vidare dem med god marginal. Alla returnerade cyklar har hårda krav på att vara i gott kosmetiskt skick och vara fullt fungerande med mindre slitage. Allt detta för att säkerställa en trygg och effektiv vidareförsäljning för dig som cykelpartner!

PARTNERSAMARBETE BEGAGNADE CYKLAR