https://www.epassi.com/hubfs/SE%20Videos/SWE%20bet%20med%20epassi%20banner%20saturated.mp4

Betala med Epassi – utan egen kostnad.

Via din arbetsgivare kan du få tillgång till Epassis värld av friskvård – vilket innebär att du aldrig behöver ligga ute med egna pengar eller spendera tid på kvittoregistrering! Dina köp dras istället direkt från ditt friskvårdskonto.

Har ni inte Epassi på er arbetsplats? Tipsa om oss! Dela denna länk med din arbetsgivare. 

Ladda ner appen Epassi.
Via Epassiappen kan du enkelt hitta friskvård, genomföra betalning direkt från ditt friskvårdsbidrag, se köphistorik och hålla koll på ditt kvarvarande saldo. Du hittar Epassiappen via: 

appstore-1google-play-badge-1

Så här enkelt är det att betala friskvård med Epassi.

Tips på friskvårdsaktiviteter i alla prisklasser.

Är du osäker på vad du kan göra med dina friskvårdspengar? Oavsett hur mycket du har i bidrag eller om du bara har några hundralappar kvar, så är det pengar du inte vill slänga i sjön. Det finns något för alla smaker och prisklasser. Nedan har vi listat ett gäng aktiviteter som exempel på vad du kan få för olika belopp. 

TIPS PÅ AKTIVITETER

 

Arbetsgivare? Boosta dina medarbetares hälsa med Epassi.

52% menar att de är mer benägna att engagera sig i sitt arbete om arbetsgivaren prioriterar att investera i deras välmående snarare än att bara höja lönen, enligt en studie. Det lönar sig alltså att investera i personalförmåner.

Epassi är den ledande betallösningen för personalförmåner i norra Europa, med totalt 15 miljoner användare, varav 1 miljon i Sverige utspritt på 1.000 kunder. Upptäck hur Epassi kan boosta er arbetsplats här.

EPASSI FÖR ARBETSGIVARE

Friskvårdsleverantör? Bli en del av Epassis nätverk.

Anslut dig till Epassi och nå ut till en helt ny och köpstark kundbas: Epassis 1 miljon användare som har friskvårdsbidrag att nyttja. Det kostar inget att vara en del av Epassis nätverk förrän det ger resultat. Att ansluta sig är kostnadsfritt – vi drar endast en serviceavgift när Epassiköpet sedan genomförs. Gör som 18.000 aktörer redan har gjort – anslut er till Epassi och upptäck fördelarna.

EPASSI FÖR LEVERANTÖRER

Detta gäller för friskvårdsbidraget.

Osäker på vad som räknas som friskvård? Läs mer om vad som ingår i friskvårdsbidraget och vilka tjänster du kan välja.
Valmöjligheterna är många!


LÄS BLOGGINLÄGGET