Tips på inomhusaktiviteter med friskvårdsbidraget.

Skriven av Admin

Behöver du inspiration till saker att göra när det är regnigt och kallt ute? Då kan vi locka med härliga tips på inomhusaktiviteter! Du kan självklart nyttja ditt friskvårdsbidrag för samtliga.

inomhusaktiviteter friskvård

Minigolf.

Minigolf kan du spela året runt, och många ställen satsar just på minigolf inomhus. Aktiviteten passar lika bra för en aw med kollegorna som för en utmaning med kompisgänget. Erfarenhet spelar mindre roll, här handlar det om att ha en kul stund! 

Golfsimulator.

Golfsimulator är perfekt för dig som inte vill lägga klubborna på hyllan under vintersäsongen, eller för dig som är nybörjare och inte är redo för den riktiga banan ännu. 

En golfsimulator efterliknar upplevelsen av att spela golf med hjälp av en dator som visualiserar hur ditt slag hade sett ut om du hade spelat utomhus på en riktig golfbana. Den består av en slagmatta och en projektorduk som du sedan slår golfbollen mot. Att spela golf inomhus med en simulator är en trend som bara blir mer och mer populär - perfekt både för dig som tränar seriöst och dig som bara vill prova en rolig aktivitet! 

IR-bastu.

I en infraröd bastu bastar man i behaglig värme, vanligtvis mellan 30-60 grader. Infraröda strålar tränger ner i hud och kroppsvävnad, ökar kroppstemperatur och stimulerar både hjärta, lymf- och immunsystem. En IR-bastu har en rad hälsofördelar och kan även funka perfekt som detox när du vill rensa kroppen på slaggprodukter eller bli av med svullnad. Unna dig en skön hälsostund med friskvårdsbidraget!

Floating.

Uppnå känslan av total tyngdlöshet, avslappning och stillhet. Floating innebär att du flyter i en stor tank med 34,8 gradigt saltvatten. Behandlingen är effektiv mot stress, smärta, depression eller ångest. Känslan är helt enkelt obeskrivlig och måste upplevas för att förstås.

Bowling.

De allra flesta går och bowlar någon gång ibland, men få vet om att det är en godkänd friskvårdsaktivitet! Bowling är aktiviteten som kombinerar tävling och nöje på ett härligt sätt. Att spela kräver både styrka, teknik och att använda kroppen på rätt sätt.

Inomhusklättring.

Kör ett lätt och socialt klätterpass med vänner eller satsa på en klätterkurs eller ett träningskort! Genom att klättra så tränar du både styrka och smidighet – samtidigt som du aktiverar psyke och kreativitet. Du tränar hela kroppen, samtidigt som du har en riktigt kul stund!

Hamambehandling.

Hamam är en avslappnande upplevelse där man använder ångande värme för att värma upp musklerna, mjuka upp huden och släppa loss endorfinerna i kroppen. Du inleder med avslappning i ett värmerum. När kroppen är tillräckligt uppvärmd utförs en helkroppsexfoliering med en särskild skrubbhandske, för att ta bort döda hudceller och öka blodcirkulationen. Behandlingen avslutas ofta med lätt massage och vårdande inpackning. Perfekt för en ruggig dag!

Danskurs.

Oavsett om du har dansat tidigare eller är nybörjare så är det aldrig försent att lära dig dansa! På en danskurs får du chans att hitta din egen känsla och rytm tillsammans med andra. Välj bland tango, streetdance, salsa, balett och mycket mer.

Ämnen:FriskvårdÅterhämtningTräning

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: