Vilka är Epassi?

På Epassi tror vi att människor som omfamnar sitt välmående och tar hand om sig själva är både gladare och mer produktiva, både på och utanför jobbet. 

Genom att leverera en hälsoförmånslösning skapar vi möjligheter för ett bättre välmående varje dag.

Vår historia.

Att vara innovativa och utmana marknaden ligger i vårt DNA, och vi strävar ständigt efter att skapa en ännu bättre lösning för att boosta våra kunders välmående varje dag. Sedan Epassi grundades i Finland 2007 har vi växt till att bli marknadsledande inom mobila betalningar för personalförmåner i Norra Europa.

Epassi var först i Europa med att lansera mobilbetalningar inom personalförmåner när Sport & Culture-förmånerna lanserade under 2008 i Finland. Detta följdes av lansering av pendlingsförmånen under 2013.

Epassi har sedan dess fortsatt att utmana och utveckla digitala hälsoförmåner, och har genom förvärv av Min Friskvård (2015), Actiway (2020) och Sodexo BRS Sweden (2021) tagit ett starkt grepp även om den svenska marknaden.

I Sverige erbjuder vi idag personalförmånerna Friskvård, Måltid och Lunchkort. Vårt erbjudande är skapat, och i ständig utveckling, för att göra det enkelt för dig att erbjuda attraktiva personalförmåner med minimal administrationstid. 

Epassi i siffror.

1 400 000
användare
9 000
arbetsgivare
35 000
leverantörer