ActiWay + Epassi = sant

Nu hamnade du på en annan webbsida varför då tänker du? Jo, i mars 2020 förvärvades ActiWay av det finska bolaget Epassi Group. Nu har ActiWay och Epassi-tjänsterna slagits samman till en ny och ännu starkare tjänst som går under namnet Epassi.

Vi har skapat en tjänst med det bästa från två världar för att kunna skräddarsy ett utbud av personalförmåner som passar just ditt företag bäst. Med Epassi gör du det lättare för dina medarbetare att vara sitt bästa jag. Oavsett vilka personalförmåner dina medarbetare har genom Epassi är det alltid enkelt att använda dem via vår app. De slipper krångla med kvitton, utlägg och checkar – allt det där tar vi hand om. Vi vill att medarbetarnas enda fokus ska vara att hitta friskvårdsförmånen eller lunchen som sätter guldkant på deras vardag. 

Vill du att en kundansvarig tar kontakt med dig och berättar mer om hur vi kan ta fram den bästa lösningen för just ditt företag och dina medarbetare? Fyll i dina uppgifter här nere. Vill du läsa på lite mer innan vi hörs kan du klicka dig vidare.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!