Nu lanserar vi en ny varumärkesplattform

Skriven av Admin

Vi på Epassi tror på att människor som omfamnar sitt välmående och tar hand om sig själva är gladare och mer produktiva på och utanför jobbet. Därför vill vi göra det enkelt för människor att ta del av personalförmåner och hälsosamma upplevelser som sätter guldkant på vardagen. Sedan starten i Finland 2007 har vi vuxit till att bli den ledande mobila betalningstjänsten för personalförmåner, så även i Sverige, och vår resa slutar inte här. 

Nu, för att göra det ännu tydligare för våra kunder vad de kan förvänta sig av oss så har vi finslipat både kundlöfte och kundupplevelse. Vi finns för att inspirera våra kunders anställda till att må bra, för att få dem att våga testa nya saker och för att i slutändan få dem att uppleva sitt bästa jag. På ett intuitivt och lekfullt sätt jobbar vi för att ge dem enkel tillgång till ett brett utbud av hälsosamma upplevelser som förhoppningsvis kan ge även de gråaste dagarna ett skimmer. Och genom att leverera den bästa betallösningen, kundsupporten och bredden av personalförmåner är det möjligt. 

Med stor entusiasm och stolthet lanserar vi idag även vår nya logotyp och grafiska profil som är framtaget tillsammans med design- och varumärkesbyrån Grow. För oss är det inte bara ett nytt utseende utan ett nytt sätt för oss att bättre kunna visa vad vi står för, och hur vi vill fortsätta vår resa som företag. Vårt fokus är tydligt: att på ett lättillgängligt och inspirerande sätt förbättra välbefinnandet och vardagen för våra kunder och för våra kunders anställda. Det nya grafiska uttrycket med starka färgval är tänkt att symbolisera vår tydliga målbild och att hjälpa till att sprida vårt kundlöfte och syfte ytterligare. Allas Epassi-upplevelse ska kännas omhändertagande, framåtsträvande, energigivande och trygg. 

Ut med det gamla - in med det nya! 

Ladda gärna ned vår nya logotyp och byt ut den gamla. Du kan ladda ned den här.

Epassi Logo

 

För mer information, vänligen kontakta:
Linnéa Pankko – CMO 
+ 46 768 508 656 
linnea.pankko@epassi.com

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: