Dags att se över lunchförmånsvärdet för 2022.

Skriven av Admin

Varje år ser såväl Skatteverket som vi på Epassi över vår rekommendation för lunchförmånsvärdet för att spegla den faktiska kostnaden. På Epassi beräknas lunchförmånsvärdet på den faktiska kostnaden av en lunch och baseras på det senaste årets transaktionsdata. För mer information om Skatteverkets beräkning besök deras sida om kostförmån.

salad-for-lunch

Epassis rekommenderade lunchförmånsvärde för 2022.

Vår rekommendation baseras på transaktionsdata från våra användare det senaste året. Syftet med rekommendationen är att ge vägledning för att lunchförmånen ska spegla den verkliga kostnaden som dina medarbetare har för att köpa lunch.

Epassis rekommendation för 2022 är ett lunchförmånsvärde om 105 kr/dag. Per månad (baserat på laddning 21 dagar) innebär det ett totalt värde om 2 205 kr.

 

Ändra lunchförmånsvärde.

Är du redan lunchförmånskund och vill uppdatera ert lunchförmånsvärde? Fyll i formuläret här med den efterfrågade informationen. För att det nya värdet ska laddas på korten för januari behöver vi ha det uppdaterade värdet senast 17 november.

Är du ansluten till lunchförmånen via en förmånsportal behöver du uppdatera lunchförmånsvärdet via dem.

Varför en lunchförmån från Epassi?

Att erbjuda en lunchförmån är ett sätt att visa uppskattning och uppmuntra till återhämtning under arbetsdagen. Epassis lunchkort kan användas både för att beställa hem mat, köpa lunch på restaurang eller i mataffären. Det tillkommer inga kostnader för användaren så länge lunchförmånen används inom Europa. Läs mer om fördelarna med att erbjuda lunchförmån med Epassi.

 

 

Prenumerera på vårt inspirationsbrev!

Ta del av intressanta artiklar som kretsar kring hur du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats. 

Ämnen:PersonalförmånerLunchförmån

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: