De bästa personalförmånerna är de som faktiskt används

Skriven av Admin

Attraktiva arbetsgivare har nöjdare anställda. Att satsa på medarbetare är nämligen inte bara en vänlig gest utan också lönsamt. Är personalen nöjd så minskar bland annat sjukskrivningar. Ett sätt att göra de anställda gladare på jobbet är att ge dem hälsofrämjande personalförmåner!

 

fun-at-lunch

Mat bidrar till ett positivt arbetsklimat

Alla vet vi att det är lättare att utföra ett bra arbete om vi är mätta, belåtna och tillfreds. Till exempel är motion något som påverkar oss positivt. Dock är detta något som oftast är enklare att utföra före eller efter en arbetsdag. Ett av de enklaste sätten att förbli på gott humör under arbetsdagens gång är att se till att ta pauser samt att äta och dricka ordentligt. Därför tror vi på att förgylla arbetsdagar genom att erbjuda lunchkort till anställda.

Varför lunch när det redan finns friskvårdsbidrag?

Man kan undra om det inte går lika bra att bara ge friskvårdsbidrag till sina anställda – träning är trots allt bra för både kropp och själ. Att röra på sig är superviktigt och därför är friskvårdsbidrag en väldigt bra förmån för anställda. Läs mer om varför du ska erbjuda friskvårdsbidrag här. Att kombinera friskvårdsbidraget med en lunchförmån gör att din personal presterar bättre. Dessa förmåner tillsammans påverkar personalens välmående på flera positiva sätt. 

Men vi vet alla att det kan vara tufft att motivera sig själv att gå till gymmet eller danskursen man anmält sig till efter en fullspäckad arbetsdag. Äta är något vi alla bör – och gör, därför är lunchkortet en förmån som faktiskt kommer att göra skillnad. Även de dagar då motivationen inte är på topp. Och något som sker under arbetsdagen. Bra lunchvanor påverkar inte bara individen utan bidrar även till gemenskap och glädje. Därför är lunchförmåner en säker investering för en nöjdare personal.

Läs mer om vårt lunchkortserbjudande.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av intressanta artiklar som kretsar kring hur du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats. 

Ämnen:Lunchförmån

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: