Våra populäraste artiklar 2021.

Skriven av Admin

Under 2021 har vi kunnat se ett större behov av att vara flexibel inom HR och att snabbt kunna anpassa verksamheten till rådande situationer. Samtidigt är trycket på att hitta nya talanger och arbetet med employer braning tuffare och viktigare än någonsin. Det här speglas i det gångna årets artiklar som finns samlade i vår Kunskapsbank.

I Kunskapsbanken har du kunnat hitta omfattande guider kring Employer Branding, tips på att öka sammanhållningen på distans, och hur hälsoförmåner kan ha en positiv effekt på dina medarbetares hälsa. Gemensamt för dem alla är att de är till för att ge dig verktyg så att du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats.

popular_articles

Tillbaka till kontoret - så underlättar du för dina medarbetare.

Utifrån myndigheternas råd om hemarbete var det många som i slutet av september gick tillbaka till kontoret i samband med slopade restriktioner. Efter 1,5 års distansarbete är vi många som vant oss vid en ny typ av vardag, och där återgången till kontoren kan vara både skrämmande och välkommet. Så hur ska du som arbetsgivare egentligen tänka och hur underlättar du för dina medarbetares återgång?

Till artikeln om att gå tillbaka till kontoret.

 

Därför ska ni höja friskvårdsbidraget inför 2022.

Att fysisk aktivitet är bra och viktigt för vårt allmänna välmående är det nog ingen som nekar till. Det är snarare en självklarhet i dagens samhälle att uppmuntra till en livsstil med fysisk aktivitet. Vår livsstil har dock förändrats under pandemin, och inte bara till det bättre. Men tack och lov är det aldrig för sent att göra nya satsningar på ökat välmående.

Till artikeln om att höja friskvårdsbidraget inför 2022.

 

4 hälsotrender att hålla koll på.

Personalens hälsa ligger såklart alltid högt på agendan för HR - men med det gångna årets sociala distansering, övergång till och från distansarbete och ovisshet inför framtiden - är den kanske viktigare än någonsin? Här kan du läsa om fyra hälsotrender inom HR där samtliga handlar om hur ni kan förbättra livskvaliteten för era medarbetare.

Till artikeln om hälsotrender att hålla koll på.

 

Dags att se över lunchförmånsvärdet för 2022.

Varje år ser såväl Skatteverket som vi på Epassi över vår rekommendation för lunchförmånsvärdet för att spegla den faktiska kostnaden. På Epassi beräknas lunchförmånsvärdet på den faktiska kostnaden av en lunch och baseras på det senaste årets transaktionsdata.

Till artikeln om lunchförmånsvärdet för 2022.

 

Därför ska ditt företag börja med friskvårdsbidrag – de 5 bästa argumenten.

Att satsa på hälsa och friskvård är en investering som lönar sig. En verksamhet är aldrig starkare än sina medarbetare och sunda anställda levererar sunda resultat. Det finns flera olika sätt att satsa på hälsa i en organisation men ett av de bästa är att stötta personalen i att bli mer aktiv och hälsosam. Ett suveränt sätt att ge dem den hjälpen är genom friskvårdsbidraget.

Till artikeln om de fem bästa argumenten för att börja med friskvårdsbidrag.

 

Bli hälsoinspiratör på din arbetsplats.

Som hälsoinspiratör kan du göra mycket för att boosta hälsan på din arbetsplats. Du kan skapa engagemang och aktivitet samt få alla att gemensamt ta hand om sig själv och varandra. I dessa tider, när många arbetar hemifrån, är det extra viktigt att alla medarbetare tar hand om sin hälsa. Här får du veta vad du kan göra för att förbättra hälsan på din arbetsplats och skapa en friskare och starkare arbetsstyrka.

Till artikeln om att bli hälsoinspiratör på din arbetsplats.

 

Få igång din arbetsplats med hjälp av personalaktiviteter.

En fysiskt aktiv personal är en stark, frisk och engagerad personal som trivs bättre och orkar mer. Att stötta sina medarbetare till att röra på sig mer sänker sjukfrånvaron och ökar både produktionen och motivationen. Tricket är att få alla att börja röra på sig. För en del räcker inte tiden till, för andra handlar det om att hitta motivationen och en del vet inte riktigt var och hur de ska börja. Här kan du som arbetsgivare gå in och peppa och arrangera roliga personalaktiviteter.

Till artikeln om att få igång din arbetsplats med hjälp av personalaktiviteter.

 

 

Vill du veta mer om hur vi på Epassi kan stötta dig i ditt arbete med att skapa en attraktiv arbetsplats med attraktiva förmåner? Fyll i vår intresseanmälan så berättar vi mer!

 

Prenumerera på vårt inspirationsbrev!

Ta del av intressanta artiklar som kretsar kring hur du som ledare kan boosta dina medarbetares välmående och skapa en attraktiv arbetsplats. 

Ämnen:Personalförmåner

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: