Det nya kortet finns nu i appen.

Skriven av Admin

I våras blev din lunchförmån en del av Epassi Group och nu arbetar vi för fullt för att du ska mötas av vårt nya varumärke i alla dina kontakter med oss. Redan nu kan du till exempel se vår nya kortdesign här i appen (kan du inte se den nya designen? Uppdatera appen!), och arbetet med att skicka ut nya kort intensifieras i början på 2022.

ny_epassikortet_app-1

Du kanske redan har sett vårt nya kort, då det redan nu skickas ut till den som är nyanställd och inte har ett kort sedan tidigare, och till den som av någon anledning behöver ersätta sitt befintliga kort (till exempel om det är borttappat eller giltighetstiden har gått ut). I början på 2022 kommer samtliga kort att bytas ut från det guldiga till vårt nya Epassikort.

Ditt befintliga kort kommer att fortsätta gälla tills du har aktiverat ditt nya kort.

Även om kortet får ett uppdaterat utseende kommer inte kortets funktion eller sättet du administrerar din förmån förändras. Ditt saldo kommer självklart att flyttas över på det nya kortet i samband med kortbytet. Kortet kommer fortsättningsvis fungera på alla ställen som säljer mat och tar emot VISA, oavsett om det är på plats eller digitalt.

Har du några frågor? Du hittar de vanligaste frågorna vi får här, hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss på kundtjanst@epassi.se!

 

Ämnen:epassikortetLunchförmån

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: