Är det dags att gå tillbaka till kontoret och kollegorna?

Skriven av Admin

Känns det spännande, eller kanske till och med läskigt, att återvända till kontoret? Oavsett vilket så är det en förändring att gå tillbaka. Även om det blir mer som på gamla tider igen. 

Namnlös (850 x 478 px)

Stärk dina relationer till kollegorna  

Att vara tillbaka på kontoret innebär förhoppningsvis att få umgås med kollegor man tycker om och trivs med. Och kanske även möta nya kollegor som börjat under det gångna året. Ett utmärkt sätt att lära känna nya kollegor, eller bara återknyta band med gamla, är att äta tillsammans. Det har nämligen visat sig att lunchen är perfekt för att bygga relationer.  

Välmående ökar när vi äter 

När vi äter så utsöndrar vi nämligen må-bra-hormonet oxytocin, vilket får oss att tycka om de vi äter med. Det är helt enkelt inte konstigt att det är så vanligt med nätverksluncher eller kärleksdejter i samband med en måltid. Sigrid Bárány berättar mer om hur lunchen stärker relationer här.

För att du ska ha möjlighet att njuta av goda luncher och ta en välbehövlig paus har du tillgång till en lunchförmån från din arbetsgivare. En förmån som kan ha glömts bort vid distansarbete, där lunchrasten spenderats i köket och inte på restaurang. Så låt återgången till kontoret fyllas med trevliga luncher med nya och gamla kollegor.  

 

Så här kommer du igång med ditt lunchkort.

Här hittar du de vanligast förekommande frågorna.

Ämnen:epassikortetLunchförmån

Dela inlägg:

Tidigare inlägg: